مطبخ ایرانی

جدیدترین وبهترین ها

مطبخ ایرانی

جدیدترین وبهترین ها

پیام مدیران

با سلام خدمت تمام بازدید کنندگان عزیز خوش آمدید امیدوارم تا به الان وبلاگ های گروه ما مورد رضایت و مورد استفاده ودلخواه تون بوده باشه هر کاستی از ما دیدید ببخشید ان شاالله بعد از امتحانات گروه ما فعالیتش رو به نحو احسن شروع میکنه و عیب هاش برطرف میشه تا رضایت شما عزیزان جلب بشه و از وبلاگ هامون به بهترین نحو احسن استفاده بکنین و مطالب به روز و به درد بخور باشه شما هم با نظرات پیشنهادتون و حتی انتقاداتون ما رو یاری کنید خوشحال میشویم و بهتر وبهتر از قبل در خدمت شما عزیزان هستیم برای همتون آرزوی موفقیت دارم امیدوارم همه در امتحانات خرداد و کنکور قبول بشیم  برای همه دعا کنید تا آپ بعد امتحانات به خدا میسپارمتون موفق باشید

کاری قیمه

مواد لازم 

مواد لازم

گوشت خردشده بدون چربی 750 گرم
پیاز یک عدد
نخودفرنگی یک پیمانه
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
ادویه‌کاری یک قاشق غذاخوری
آب، نمک، زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمزکوبیده نصف قاشق چایخوری
ماست یکسوم پیمانه

کاری قیمه

کاری قیمه

طرز تهیه

پیاز را رنده کرده و در روغن با زردچوبه سرخ می‌کنیم سپس گوشت را اضافه کرده و به همراه رب گوجه‌فرنگی در پیاز سرخ می‌کنیم بعد آب ریخته و می‌گذاریم گوشت بپزد وقتی گوشت پخته شد، نخودفرنگی، تخم گشنیز، ادویه‌کاری، نمک و فلفل را اضافه کرده و می‌گذاریم 35 دقیقه دیگر با شعله ملایم بپزد، سپس ماست را اضافه می‌کنیم و ده دقیقه دیگر می‌پزیم. (این غذا را باید دائما هم بزنید تا ته نگیرد) پس از این ده دقیقه غذا آماده سرو است.

برگرفته از:http://groohashpazi.blogfa.com/