مطبخ ایرانی

جدیدترین وبهترین ها

مطبخ ایرانی

جدیدترین وبهترین ها

هات داگ تو فر

 

 

خمیر به مقدار لازم

سوسیس هات داگی یا سوسیس هلندی به تعداد نفرات

پنیر ورقه ای

 

از همون خمیر پیتزا بقچه ای استفاده کردم.

به تعداد نفرات چونه میگیرید و پهن میکنید و  پنیر ورقه ای و سوسیس رو باهاش رول میکنید.

اگه میخواین تو فر بپزید رول رو داخل سینی فر بگذارید رو روش زرده تخم مرغ بمالید و 40 دقیقه تا یک ساعت بگذارید تا بپزه.

اما من یه دونه از رول ها رو به قطعات کوچیک بریدم و توی روغن سرخ کردم که خیلی لذیذ شد.

 

مسقطی یا موشکوفی



(برای چهار نفر) :

 مواد لازم:

نشاسته           100 گرم
شکر          200 گرم 
روغن         50 گرم
گلاب          1 قاشق سوپخوری
آب           3 یا 4 لیوان
خلال بادام        50 گرم
زعفران            اندکی

  

 

طرز تهیه:

 نشاسته را در آب ریخته، مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید و کمی غلیظ شود. سپس شکر، گلاب و روغن را به مخلوط اضافه می کنیم و مجدداً بهم می زنیم تا تمام مواد مخلوط شوند. سپس مایه را در ظرف ریخته و می گذاریم سرد شود. آنگاه آن را به شکل لوزی لوزی بریده و تزئین می کنیم.

در بعضی از شهرستانهای ایران مانند بروجرد این دسر را موشکوفی می نامند و البته اندکی زعفران هم به آن اضافه می کنند که در طعم ، رنگ و بوع آن بسیار موثر است . 

 


منبع:ircook.com

 

برچسب وبلاگی گاپ وپ:گروه آن لاین پرشین وب,انجمن گروه آنلاین پرشین وب,چت روم گروه آنلاین پرشین وب


سوپ قارچ با پنیر سویا - ژاپنی | طباخی ژاپنی



مواد لازم :   
پودر ماهی  20 گرم
آب  6 فنجان
پیاز سبز  2 عدد
سس سویا  0.25 فنجان
پنیر سویا  300 گرم
صدف خوراکی  6 عدد
قارچ  3 عدد

طرز تهیه :

ماهیتابه مخصوص این غذا را می توانید از بعضی فروشگاههای مخصوص لوازم خارجی تهیه نموده یا اینکه از ماهیتابه برقی بجای آن استفاده کنید , برای میهمانان می توانید این غذا را بصورت تک نفره سرو نمایید و برای هر نفر یک کاسه تخم مرغ جداگانه بگذارید و مواد را داغ قبل از خوردن در آن فرو کنید . سوکیاکی را با برنج سرو نمایید , استیک را قبل از برش زدن مدت کوتاهی در فریزر قرار دهید .
گوشت را به قطعات نازک خرد کنید , روی قارچها آب و درب آن را گذاشته و بمدت 20 دقیقه کنار بگذارید خیس بخورند سپس آبکش کرده و ساقه آنها را جدا کنید , یک قاشق غذا خوری روغن را در ماهیتابه گرم کنید , یک چهارم گوشتها را روی شعله زیاد در ان سرخ کرده , یک چهارم قارچها , سبزیجات , پنیر و رشته فرنگی را افزوده بهم بزنید تا نرم شوند سپس یک چهارم سس را روی آن پخش کنید و سرو نمایید , این عمل را با باقی مواد نیز تکرار کنید
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه سس :
نصف فنجان سس سویا , یک فنجان آب داغ , یک قاشق غذا خوری شکر , یک قاشق غذا خوری آبلیمو , مقداری ادویه و 10 گرم پودر ماهی را با هم مخلوط کنید , بهم بزنید تا شکر حل شود سپس آن را بجوشانید , سس حاضر است.

  

منبع:ircook.com

 

برچسب وبلاگی گاپ وپ:گروه آن لاین پرشین وب,انجمن گروه آنلاین پرشین وب,چت روم گروه آنلاین پرشین وب

شربت آلبالو



مواد لازم:
آب آلبالو=4 لیوان(در حدود یک لیتر)
شکر=دو کیلو
وانیل=یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
(بطور کلی هرگونه شربتی بهتر است در ظرف لعابی تهیه کنیم)شکر را با آب آلبالو مخلوط می کنیم ومی گذاریم چند ساعت بماند تا شکر کمی حل شود،بعد آن را روی آتش تند و یکنواخت می گذاریم تا جوش بیاید و شربت غلیظ شود(یکربع تا 20 دقیقه برای جوشیدن شربت کافی است).وانیل را در آن می ریزیم چند جوش که زد از روی آتش برمی داریم و شربت را از صافی رد می کنیم(آب آلبالو باید کاملا ته نشین شود و آب زلال آن گرفته و از آن استفاده شود)


چیزکیک آلبالویی



مواد لازم:
بسکویت دایجستیو(گندم ساقه طلایی)=2 لیوان نرم شده
پودر دارچین=کمی
کره ذوب شده=60 گرم
پنیر خامه ای=600 گرم
شکر=1 لیوان
رنده پوست لیموترش=3/1 قاشق مرباخوری
وانیل=کمی
زرده تخم مرغ=5 عدد
خامه=3/1 لیوان
سفیده تخم مرغ=5 عدد
مربای آلبالو=1 شیشه
طرز تهیه:
1. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2. بسکویت نرم شده+پودر دارچین+کره ذوب شده را خوب با هم مخلوط کنید تا تمام بسکویت ها به کره آغشته شود.
3. بسکویت ها را در ظرف مخصوص
چیزکیک ریخته و آن را در ظرف پهن کنید.
4. ظرف را به مدت 6 دقیقه در فر گذاشته تا رنگ بسکویت ها کمی تغییر کند.

طرز تهیه مواد داخل چیزکیک:
1. پنیر خامه ای+شکر+رنده پوست لیموترش+وانیل را در مخلوکن با هم مخلوط کنید تا مواد کرم ماند شود.
2. زرده تخم مرغ+خامه را به مواد اضافه کرده،هم بزنید.
3. سفیده تخم مرغ را بتدریج به مواد اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید.
4. مواد بدست آمده را وسط بسکویت های داخل طرف بریزید.
5. ظرف
چیزکیک را به مدت 1 ساعت و ربع در فر بگذارید(بهتر است روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید).
6. بعد ظرف را از فر خارج کرده به مدت 1 ساعت کنار می گذاریم تا کیک خنک شود.
7. تمام سطح کیک را با مربا پوشانده و کیک را به مدت 3 ساعت در یخچال می گذاریم تا خنک شود.
   

   

  


منبع:ircook.com

 

برچسب وبلاگی گاپ وپ:گروه آن لاین پرشین وب,انجمن گروه آنلاین پرشین وب,چت روم گروه آنلاین پرشین وب