مواد لازم :
ماهی قزل الا
تخم مرغ
پودر سوخاری ،نمک ، فلفل قرمز وپودر سیر
طرز تهیه :
قزلی که در تصویر می بینید شکم خالی است ولی شما هم می تونید بعد از خالی کردن شکم ماهی طریقه فیله کردنشو ادامه بدید.
سر ماهی رو جدا کنید .
تمام باله های ماهی رو ببرید.
دو انگشت شصتتون از داخل شکم ماهی به تیغه اون فشار بدید وچند بار از بالا تا پایین انگشت شصتتون وزیر تیغه حرکت بدید ( بخاطر گرفتن عکس من با یه شصتم برای شما نشون دادم ).
این کاررو چند بار تکرار کنید .
تیغه پشت ماهی رو خارج کنید .
اونو زیر اب سرد بشویید.
تو یه ظرف پودر سوخاری فلفل قرمز وکمی پودر سیر بریزید .
به تناسب مقدار ماهی تون تخم مرغ رو تو یه ظرف جداگانه بزنید .
کمی نمک به فیله ماهی ها بزنید و تو تخم مرغ زده شده آغشته کنید طوری که تمام قسمت فیله تخم مرغی بشه .
بعد اونو تو پودر سوخاری بغلطونید .
تو یه ماهیتابه روغن ریخته وبذارید کمی داغ بشه . فیله ها رو ابتدا از قسمت گوشت تو ماهیتابه قرار بدید.
وقتی کاملا برشته شد اونو برگردونید تا طرف دیگه اش هم کاملا طلایی وبرشته بشه.
برگرفته از:www.ircook.com
مواد لازم
آناناس یک قوطی
ورق ژلاتین هفت ورق
شکر یک پیمانه
اسانس آناناس دو قطره
خامه قنادی یک و نیم پیمانه
شیر دو و نیم پیمانه
دسر کرم آناناس
طرز تهیه
ابتدا ورقهای ژلاتین را در آب قرار داده تا کمی باز شود، سپس شکر و آبآناناس را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود و مراقب باشید نجوشد آنگاه ورقهای ژلاتین و شیر را به مواد اضافه کنید و نگذارید که جوش بیاید، مواد را کنار بگذارید تا سرد شود، سپس اسانس را به خامه میافزاییم، تمام آنها را با هم مخلوط و در قالب موردنظرتان بریزید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید در این لحظه قالب را در ظرف انتخابیتان برگردانید.
مواد لازم
کلمقرمز یک عدد
نمک سه قاشق غذاخوری
سرکه سفید به میزان لازم
ترشی کلم قرمز
طرز تهیه
کلمقرمز را در اندازههای دلخواه خرد کرده و در آبکش میریزیم. نمک را روی کلمها پاشیده و آنها را کمی هم میزنیم تا نمکها حل شوند و مواد را به مدت یک ساعت به همین صورت میگذاریم بماند، سپس کلمها را آبکشی کرده، کمی که آب آن رفت در ظرف موردنظر ریخته و روی آن را با سرکه پر میکنیم. این ترشی را میتوان در کنار غذاهای گوشتی سرو کرد یا سرکه آن را که بسیار خوشرنگ است با مایونز ترکیب کرده و میتوانیم از آن برای سالاد استفاده کنیم و برای این که ترشی زیاد سرکه را از بین ببریم بهتر است دو قاشق شکر به مایونز اضافه کنیم.
منبع:groohashpazi.blogfa.com
شکلات خرد شده | ۱۱۵ گرم |
شیر | ۱۵۰ میلی لیتر |
خامه | ۳۰۰ میلی لیتر |
کشمش | ۵۰ گرم |
بیسکوییت خرد شده | ۳۰ گرم |
گردوی خرد شده | ۳۰ گرم |
شکلات را با شیر در ظرف کوچکی بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم گرم شود و شکلات در شیر ذوب شود. این مخلوط را کنار بگذارید تا سرد شود.
خامه را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. مراقب باشید خامه را بیش از اندازه هم نزنید تا به کره تبدیل نشود. سپس مخلوط شکلات و شیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
مایه بستنی را در یک ظرف یا قالب مناسبی که بتوانید در فریزر قرار دهید بریزید و آن را داخل فریزر بگذارید تا زمانی که کریستال های یخ در لبه های ظرف دیده شوند. بستنی را از فریزر خارج کنید و خوب هم بزنید. سپس بیسکوییت، کشمش و گردو را در آن بریزید و مخلوط کنید تا در تمام بستنی پراکنده شوند. بستنی را دوباره در فریزر قرار دهید تا کاملا ببندد. حال بستنی آماده ی سرو است