مطبخ ایرانی

جدیدترین وبهترین ها

مطبخ ایرانی

جدیدترین وبهترین ها

فالوده چند میوه



این فالوده از چندین میوه خوشمزه تشکیل شده است که شامل زغال اختهِ، انار، شیر سویا وماست است که کاملاً رفع تشنگی می‌کند.

از ابتدا تا انتها:10 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر:

· 1 عد موز پوست گرفته و خرد شده
· 4/1 پیمانه زغال اخته تازه یا یخ زده
· 4/1 پیمانه توت فرنگی تازه یا یخ زده
· 4/3 پیمانه شیرسویا یا شیر کم چرب
· 2/1 پیمانه آب
میوه انار و زغال اخته و انگور خنک
· 2/1 پیمانه ماست یخ زده وانیلی یا پودر
میوه آناناس

طرز تهیه:
در یک مخلوط کن ترکیبی از موز و توتها سیر آب
میوه ها را ریخته تا یکدست شود.


 

منبع:ircook.com 

 

برچسب وبلاگی گاپ وپ:گروه آن لاین پرشین وب,انجمن گروه آنلاین پرشین وب,چت روم گروه آنلاین پرشین وب

حلوا با آرد گندم (شیرینی ماه رمضون)

   

 

 

این حلوا یک حلوای سالم و در عین حال خیلی هم خوشمزه هست که با خیال راحت تر میتونید میل کنید

قبل از هر چیز چند تا نکته رو بگم برای اینکه حلوای بهتر و خوشکل تری داشته باشید

1-آرد را چند بار الک کنید
2- آرد را تا حدی بو بدهید که رنگش طلایی شکلاتی شود و بویش در بیاید
3- وقتی بو دادن تموم شد دوباره الک کنید و به قابلمه برگردونید
4- شریت باید هم دمای آرد باشد بنابراین بهتره در حین بودادن شربت رو اماده کنید تا داغ باشه
5-وقتی شربت رو میخواین اضافه کنید قابلمه آردو از حرارت بردارید و بعد از اضافه کردن سریع هم بزنید و بعد از چند ثانیه دوباره روی حرارت بگذارید و یکی دو دقیقه هم بزنید
6-سپس از حرارت برداشته و قابلمه را تکان دهید تا حلوا مثل توپ شود
7- از ظرف تفلون استفاده نکنید

مواد لازم
آرد معمولی چندبار الک شده حدود 2 پ
روغن مایع 1 پ
شکر 1 پ
آب 1.5 پ
زعفران 1/4 ق چ
گلاب 1/3 پ
هل ساییده کمی (دلخواه)

طرز تهیه
آرد را بو بدهید و مدام هم بزنید ... تا زمانی که بوی خامی برود و طلایی شود
آرد را که بو دادید دوباره الک کنید و بعد روغن را اضافه کنید و مدام هم بزنید که حدود 10 دقیقه برای این مقدار طول می کشد
شربت را در همین حین آماده کنید( آب وشکر)
حالا شریت که جوشید از حرارت بردارید و زعفران را به آن اضافه کنید
آرد را از حرارت بردارید و شربت را یکدفعه بریزید مواظب دستتون باشید
سریع هم بزنید و همین زمان گلاب را هم اضافه کنیدو دوباره روی حرارت بگزارید
بعد از یکی دو دقیقه قابلمه را تکان دهید تا حلوا مثل توپ شود
در ظرف بکشید و با پودر نارگیل یا خلال پسته تزیین کنید
میتوانید برای صاف کردن پشت قاشق را چرب کنید

  
 
منبع:forum.sofrehkhune.com/showthread.php?t=354(ashpazi 
 

طرز تهیه چیبس و پنیر

چیپس و پنیر



این چیپس و پنیر بسیار لذیذ است و سریع آماده میشود!

مواد لازم:

چیپس سوپر     1بسته

پنیر پیتزا     100 گرم

ذرت شیرین    100 گرم

ژامبون دودی    100 گرم

فلفل دلمه ای     4/1 عدد

سس هزار جزیره     2قاشق غذاخوری

سس مایونز    1قاشق غذاخوری

آب جوشیده     1 قاشق غذاخوری

آویشن      به مقدار لازم

پنیر گودا (در صورت تمایل)     50 گرم

ابتدا چیپس را کف ظرف مورد نظر می ریزیم سپس سس مایونز و هزار جزیره و 1 قاشق آب جوش و آویشن را خوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود و نیمی از آن را روی چیپس ها می ریزیم و بعد ژامبون و ذرت و فلفل دلمه ای (خیلی ریز خورد شده) را اضافه می کنیم و باقیمانده ی سس را روی آن می ریزیم و پنیر پیتزا و گودا را روی آن ریخته و به مدت 3 دقیقه در ماکروفر قرار می دهیم.

این چیپس و پنیر بسیار لذیذ است و سریع آماده میشود!

منبع:www.ircook.mihanblog.com

 

برچسب وبلاگی گاپ وپ:گروه آن لاین پرشین وب,انجمن گروه آنلاین پرشین وب,چت روم گروه آنلاین پرشین وب

طرز تهیه ترحلوا با هویج-افطاری استان همدان

ترحلوا با هویج افطاری استان 

همدان




دستور غدایی زیر یکی از غذاهای سنتی استان همدان است که معمولا بر سر سفره افطار همیشه همراه دارند.به دستور زیر توجه کنید

ترحلوای هویج یکی از پیش غذاهای اصیل شهر همدان است که سر سفره افطار مردم این شهر قرار می‌گیرد.  مواد لازم
هویج نیم کیلو
شکر یک استکان
زعفران نصف استکان
گلاب یک استکان
روغن نصف استکان
آرد برنج یک پیمانه
هل آسیاب شده 3 عدد
دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه
ابتدا هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچه‌ای رد کنید تا‌ آب درون هویج خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب که طلایی شد زعفران، آب، روغن و شکر را به هویج ها اضافه کنید و مواد را خوب به هم زده تا کمی سفت شود.

حال گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه کرده و پس از کمی سرد شدن آن را داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودرنارگیل آن را  تزئین کنید.

منبع:www.ircook.mihanblog.com 

بامیه

بامیه


مواد لازم

آرد   200 گرم
آب   300 گرم
تخم مرغ   3عدد
روغن جامد   یک قاشق سوپخوری
شکر   نیم کیلو
نمک   یک سوم قاشق چایخوری
آب   150 گرم
آبلیمو   2 قاشق سوپخوری
گلاب   کمی


طرز تهیه :

آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه کرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود 3-2 دقیقه )، به طوری که خمیر به صورت یک تکه درآید. سپس بعد از کمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. برای این که بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره کنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می کنیم.

برای سهولت کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند. بامیه ها را در همان حال که داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می کنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند کرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می باشد.

 

منبع:http://www.ircook.com

 

برچسب وبلاگی گاپ وپ:گروه آن لاین پرشین وب,انجمن گروه آنلاین پرشین وب,چت روم گروه آنلاین پرشین وب