این فالوده از چندین میوه خوشمزه تشکیل شده است که شامل زغال اختهِ، انار، شیر سویا وماست است که کاملاً رفع تشنگی میکند.
از ابتدا تا انتها:10 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر:
· 1 عد موز پوست گرفته و خرد شده
· 4/1 پیمانه زغال اخته تازه یا یخ زده
· 4/1 پیمانه توت فرنگی تازه یا یخ زده
· 4/3 پیمانه شیرسویا یا شیر کم چرب
· 2/1 پیمانه آب میوه انار و زغال اخته و انگور خنک
· 2/1 پیمانه ماست یخ زده وانیلی یا پودر میوه آناناس
طرز تهیه:
در یک مخلوط کن ترکیبی از موز و توتها سیر آب میوه ها را ریخته تا یکدست شود.
منبع:ircook.com
برچسب وبلاگی گاپ وپ:گروه آن لاین پرشین وب,انجمن گروه آنلاین پرشین وب,چت روم گروه آنلاین پرشین وب
برچسب وبلاگی گاپ وپ:گروه آن لاین پرشین وب,انجمن گروه آنلاین پرشین وب,چت روم گروه آنلاین پرشین وب
این چیپس و پنیر بسیار لذیذ است و سریع آماده میشود!
مواد لازم:
چیپس سوپر 1بسته
پنیر پیتزا 100 گرم
ذرت شیرین 100 گرم
ژامبون دودی 100 گرم
فلفل دلمه ای 4/1 عدد
سس هزار جزیره 2قاشق غذاخوری
سس مایونز 1قاشق غذاخوری
آب جوشیده 1 قاشق غذاخوری
آویشن به مقدار لازم
پنیر گودا (در صورت تمایل) 50 گرم
ابتدا چیپس را کف ظرف مورد نظر می ریزیم سپس سس مایونز و هزار جزیره و 1 قاشق آب جوش و آویشن را خوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود و نیمی از آن را روی چیپس ها می ریزیم و بعد ژامبون و ذرت و فلفل دلمه ای (خیلی ریز خورد شده) را اضافه می کنیم و باقیمانده ی سس را روی آن می ریزیم و پنیر پیتزا و گودا را روی آن ریخته و به مدت 3 دقیقه در ماکروفر قرار می دهیم.
این چیپس و پنیر بسیار لذیذ است و سریع آماده میشود!
منبع:www.ircook.mihanblog.com
برچسب وبلاگی گاپ وپ:گروه آن لاین پرشین وب,انجمن گروه آنلاین پرشین وب,چت روم گروه آنلاین پرشین وب
دستور غدایی زیر یکی از غذاهای سنتی استان همدان است که معمولا بر سر سفره افطار همیشه همراه دارند.به دستور زیر توجه کنید
برچسب وبلاگی گاپ وپ:گروه آن لاین پرشین وب,انجمن گروه آنلاین پرشین وب,چت روم گروه آنلاین پرشین وب
بامیه
مواد لازم
آرد 200 گرم
آب 300 گرم
تخم مرغ 3عدد
روغن جامد یک قاشق سوپخوری
شکر نیم کیلو
نمک یک سوم قاشق چایخوری
آب 150 گرم
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
گلاب کمی
طرز تهیه :
آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه کرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود 3-2 دقیقه )، به طوری که خمیر به صورت یک تکه درآید. سپس بعد از کمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. برای این که بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره کنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می کنیم.
برای سهولت کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند. بامیه ها را در همان حال که داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می کنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند کرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می باشد.
منبع:http://www.ircook.com
برچسب وبلاگی گاپ وپ:گروه آن لاین پرشین وب,انجمن گروه آنلاین پرشین وب,چت روم گروه آنلاین پرشین وب